» Home » Locatie

Locatie

 

De Pieterskerk: ontdek de unieke mogelijkheden van de Pieterskerk als locatie voor uw evenement. Het grootste en een van de oudste monumenten van Leiden behoort tot de toplocaties van Nederland. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote bijeenkomsten in iedere gewenste stijl. Wij zien u graag binnenkort in de Pieterskerk!
Voor meer informatie klik hier »

De Glazen Zaal, rijk aan historie en moderne mogelijkheden is bij uitstek geschikt voor seminars, concerten, recepties en bijeenkomsten die een "touch of class" verdienen.
Voor meer informatie klik hier »

De Paleiskerk is centraal gevestigd in het centrum van Den Haag vlakbij Paleis Noordeinde. Na een grondige renovatie is deze ruime locatie zeer geschikt voor allerlei evenementen. Een vergadering of een congres kan plaatsvinden in de kerkzaal, de ontvangst en de eventuele lunch en borrel in de hal en de serre. Ook leent deze lichte en zonnige ruimte zich uitstekend voor een lunch, diner of receptie. Voor kleinere gezelschappen biedt de Paleiskerk eveneens verschillende mogelijkheden.
Voor meer informatie klik hier »

De Grote Kerk: omdat de capaciteit van de diverse ruimtes verschilt, biedt de Grote Kerk mogelijkheden voor zowel groot- als kleinschalige evenementen.
Voor meer informatie klik hier »

Muzee Scheveningen waar u alles komt te weten over het leven van, op en in de zee. Natuur en cultuur, samengebracht onder één dak. Ontdek hoe men leefde aan boord van een bomschuit en daal af in de ijskoude duisternis van de diepzee. Er is een bibliotheek, foto’s, krantenknipsels, genealogische gegevens en andere informatie. Muzee biedt u de gelegenheid om uw verjaardag of feestje op een unieke manier te vieren.
Voor meer informatie klik hier

 

Boerderij Dichtbij 

Brainstormen over zware kwesties? Werken aan teambuilding? Gezond beleid een boost geven? Of gewoon een paar dagen weg met uw collegas of zakenrelaties? Boerderij Dichtbij is voor u de perfecte bestemming.

 

Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte accommodaties. De accommodaties bieden verblijf voor 9 tot 74 gasten en kunnen zowel los als gecobineerd afgehuurd worden. Daarnaast biedt Boerderij Dichtbij een breed assortiment aan buiten en binnensportfaciliteiten, een vergaderruimte, een relax/saunaruimte en mogelijkheden voor het gevenvan een feest of bijeenkomst.

Voor meer informatie klik hier