Profiel

Wij van E&G catering hanteren duidelijke waarden, waar wij volledig achter staan. Ongeacht of u nu enkele broodjes bestelt, of de complete organisatie van uw evenement aan ons overlaat, wij staan voor de volgende bedrijfswaarden:

Kwaliteit
E&G staat voor een uitstekende kwaliteit. Zowel voor bedrijfscatering als voor "haute cuisine". Of het nu een belegd broodje of een 5-gangenmenu betreft: er wordt altijd optimale aandacht aan besteed.

Persoonlijk maatwerk
Aangezien iedere gelegenheid een andere stijl, locatie en faciliteiten wenst, verdient iedere gelegenheid maatwerk. Zo wordt de catering, locatie en inrichting aangepast aan uw wensen, om u zodoende optimaal van dienst te kunnen zijn.

Betrouwbaar
U kunt er altijd op rekenen dat de gemaakte afspraken en tijden worden nagekomen. Daar wij een jong en enthousiast team hebben bestaande uit koks, bedienend personeel en bezorgers, zullen we er alles voor geven om elk evenement of feest te laten slagen.

Helder/ transparant
E&G catering is een bedrijf dat helder en open naar haar klanten communiceert. Wij stellen duidelijke prijzen en overzichten al aan het begin van uw order. Zo weet u direct waar u aan toe bent!